Pro maximální zážitek z webu otočte telefon vertikálně.
21.1.2024
Lucie Balážová
aktuality

Vinařská kuchařka

“Je snem každého vinaře, aby jeho práce, energie a čas, který po celý rok či dva, vynakládá do toho krásného, původního produktu - láhve vína, pak mohla skončit na prostřeném stole jako společník dobrého jídla.”

Jsme hrdými členy spolku Dunajovské kopce, spolku, který sdružuje vinaře z obcí Dolní Dunajovice a Březí. Přátelům vše společné je naše heslo. Dobrého není nikdy dost, víno a jídlo k sobě patří, a tak přišla na svět naše společná Vinařská kuchařka.

V krásné, výpravné knize najdete nejen prezentaci našich 15 členských vinařství, ale k tomu i 15 parádních gastropodniků napříč celou republikou, s kterými spolupracujeme a jsme hrdými dodavateli vín.

Od nás se můžete nechat inspirovat párováním s pokrmy, které připravili v restauraci Sequoia na zámku v Ratměřicích. Luxusní bramborová polévka a naše Sylvánské zelené, candát podávaný netradičně s jitrničkou, lanýžovým olejem a brambory si báječně rozumí s betonovým Vlašáčkem. Kanec se šípkovou doplňuje náš exkluzivní Merlot barrique z řady Tannowitz a dezert - pečenou hrušku do sedmého nebe vynese naše sladká Pálava. 

Recepty, představení všech vinařství a jejich vín i prezentace restaurací, která staví na dokonalé kuchyni, to vše v kuchařce najdete. Kuchařku si můžete zakoupit u nás ve vinařství nebo v našem e-shopu.

Dobrou chuť a na zdraví, přátelé!

Další články by se vám jistě četli lépe se sklenkou našeho vína

Koupit na e-shopu